domingo, 20 de julio de 2014

El monstre de colors

Aquesta segona setmana d'escola d'estiu hem treballat al voltant del conte "El monstre de colors", un monstre que no sap molt bé què li passa, s'ha fet un embolic amb les seves emocions i ha d'aprendre a separar-les.


Amb aquesta senzilla i divertida història hem après a diferenciar les nostres emocions, a parlar sobre quines coses ens fan sentir feliços, tristos, calmats, enfadats, etc. i a més hem treballat el color que correspon a cada una de les emocions del monstre:

Groc per a l’alegria
Blau per a la tristesa
Vermell per a la ràbia
Negre per a la por
Verd per a la calma
Rosa per a l’amor

Entre tots hem pintat sis grans monstres per a penjar-los al passadís.
Els “Patufets” han pintat el monstre alegre i el monstre trist i arrel d’aquests monstres han treballat aquestes dues emocions estampant un monstre feliç i un de trist amb una patata i fent-se fotografies amb cares tristes i contentes.
“Els tres porquets” han pintat el monstre poruc i enfadat i “Les Caputxetes i els llops” els monstre calmat i enamorat.També, hem elaborat “Les capses de les emocions”. Cada petit grup ha decorat la seva capsa amb dibuixos, retalls i objectes dels colors relacionats amb cada emoció. Han quedat precioses i ens han ajudat a parlar sobre les nostre emocions!


1 comentario: